Ikke lov med 3 hjuls-scoot

Fra mandag 12. August er det ikke tillatt med 3 hjuls sparkesykkel/scoot i SKUR13.

Skateparken i SKUR13 er for aktive bruker av rullende aktiviteter og ikke en lekepark.
Vi har over lengre tid sett en tendens der spesielt søndagene utpeker seg som en «kaos dag» der det er for mye aking, sisten og for mange små barn på trehjuling som surrer i alle retninger. Det vi også ofte sier nei til i døra er rullesko og løpesykler som altså heller ikke er tillatt i SKUR13. 
Vi er glade for at vi har unngått stygge ulykker og det er takket være vårt crew og andre besøkende som viser hensyn og venter på tur. Noen reiser dessverre også hjem eller snur i døra p.g.a. det har vært umulig å komme til på «normal måte» og det er disse brukerne SKUR13 prioriterer.

Vi vet at de fleste brukerne av SKUR13 vil rope HURRA, men vi antar det også er noen som er uenige. Til de oppfordrer vi å sende en mail til daglig leder (stian@skur13.no) og viser det seg at det er stor interesse for 3hjulinger/mini scoot lager vi ett opplegg for dette.

Vi går til innkjøp av flere vanlige mini sparkesykler utover høsten for gratis utlån.

Skjermbilde 2019-08-16 kl. 14.12.37.png
SKUR13