Familietid på Lørdager kl. 11.00-13.00

Lørdager er det familietid med Skateboard og Inline i SKUR13. Etter god dialog med våre brukere var det ett savn fra voksne inlinere med egnet tilrettelegging og tid der de kan ta med sine kids. DET er nå ordnet :-)

På Lørdager er det familietid kl. 11.00-13.00 og det er mulighet for voksne å ta med sine barn med skateboard eller Inline skøyter og/eller rulleskøyter(quads). NB! Det er ikke lov med andre rullende aktiviteter på familietid på Lørdager som f.eks. scoot/sparkesykkel, løpesykkel o.l. SKUR13 har egen tid for sparkesykkel på familiescoot på Søndager kl. 11.00-13.00.

Under denne tiden på Lørdager er det aktive voksne som er sammen med barna sine for veiledning og moro. For å hindre ulykker og unødvendige hendelser ber vi voksne som er med barna om å passe godt på og følge godt med hvor de er. Vi ser for oss familier på skateboard/Inline med barn i alderen 3-12 år.

På Lørdager ETTER familietid (starter kl. 13.00) er aktiviteten kun SKATEBOARD i SKUR13. Da øker også farten og besøkstall i hallen så vi ber alle ta hensyn og overholde tid og aktivitet.

Vi gleder oss til å se dere i SKUR13!

Lørdagsprogrammet ser slik ut:

Skur13_Program_LRDAG.jpg
SKUR13