I SKUR13 er det som regel full gass og mange besøkende.

I SKUR13 er det som regel full gass og mange besøkende.

Grupper i SKUR13

SKUR13 opplever fortsatt stigende besøkstall og vi justerer jevnlig driften slik at det gode miljøet med mestring, kameratskap og glede opprettholdes.

Vi ønsker å ta våre hovedbesøkende på alvor. Vi har erfart at grupper har en tendens til å ødelegge kjøremønstre og mulighetetene til å bruke skateparken slik den er ment for å brukes. Altså bruke elementer, trapper og gelendre til tricks og utfordringer. Det er også en av grunnene til at vi har avviklet bursdagsfeiringer i SKUR13.

Vi kan ikke ta imot grupper i våre åpningstider uten avtale og dere må “søke” via mail til daglig leder senest 48 timer før besøket.

Jobbende crew kan derfor avvise grupper i døra om det ikke passer for situasjonen i parken.

Det finnes muligheter før åpning (før kl. 14.00) og man leier hallen etter kommunale satser. Crew fra SKUR13 må være tilstede.

Her noen holdepunkter:

  • Vi har en grense på antallet pr. gruppe under åpningstidene. Alt etter alder, nivå og behov for utlånsutstyr. Derfor “søknad” før besøket.

  • Viktig at foreldre, ledere, assistenter setter seg inn i oppførsel og parketikette i SKUR13 og spør jobbende crew om regler som kan videreformidles til gruppen man har med seg. Det er jobbende crew aktuell dag som bestemmer.

  • Gruppen må passes på under hele besøket.

  • Sett dere inn i programmet og hvilke aktiviteter som gjelder FØR man kommer.

  • Fint om gruppa vet hva de har lyst å prøve før de kommer ned, da mange hopper mellom aktiviteter med 3 min. intervaller.

  • Vi begrenser gjerne gruppebesøk til 1 time.

  • Om vi kan bestemme dette så gjerne INGEN telefonbruk på de voksen som skal passe på barna og om ikke barna har lært å rydde etter seg selv må dere som har ansvaret for gruppen gjøre det.