Bursdag i SKUR13

VI TAR IKKE IMOT FLERE BURSDAGER I MND. FØR SOMMERFERIEN!

Vi tilbyr skatehall, egen bursdagssone og evt. låneutstyr til de som ikke har.  Torsdager og I helgene tar vi imot bursdagsselskap i SKUR13.

 
 
53262073_312502709453081_1792206324096827392_n.jpg

INFO om Bursdager i SKUR13:

Vi tar imot bursdager mellom kl. 15.00-18.00 i helgene og kl. 17.00-19.00 i ukedagene. 2 til 2,5 timer bursdag er en passe lengde.

 • På TORSDAGER velger dere SCOOT eller SKATE

 •  På LØRDAGER kan man feire SKATEBOARD -, BMX, INLINE bursdag

 • På SØNDAGER kan man feier SCOOT-/Sparkesykkelbursdager

Vi har en egen sone bak minirampen som er kun til bursdagen (se bilde). Ett naturlig sted for velkommen og annen bursdagsaktivitet. Det er jo en skatehall med mye lyd og action, men rundt vår bursdagssone skal det være mulig også å f.eks. åpne gaver, synge en bursdagssang og prate.

Det er dere som i hovedsak arrangerer bursdagene. 

Bursdagsbarnet MÅ ha skolepliktig alder for å kunne feire bursdag hos oss og om dere er usikre på øvre alder, ta kontakt (da tenker vi på ungdom/voksne). 

Les gjerne - Bursdager i SKUR13 GOOD TO KNOW - HER! 


PRIS og servering:

Pris 1500,- (dere betaler 200,- ved booking og resterende i døra)

Inkluderer:

 • Inngangsbilleter SKUR13

 • Leie av skate/inline/scoot og/eller hjelm til de som evt. ikke har

 • Egen bursdagssone

 • Velkommen og litt guiding/intro/hjelp fra vårt crew, en egen bursdagsvert fra SKUR13 

Vi anbefaler ikke større grupper enn 15 stykk pr. bursdag (aktive i bursdagen). Voksne/foreldre (dere som hjelper til/arrangerer) kommer utenom disse 15 og betaler ingenting ekstra. Over 15 stykk er det 100,- ekstra pr. person (gjelder aktive deltagere i bursdagen).

Mat, drikke ordner dere selv. Dere kan gjerne kjøpe brus, godteri fra Kiosken vår og send oss gjerne en mail om aktuelt.

Hva med å ta med noe hjemmefra, pizzalevering og/eller spise ett sted før/etter dere er hos oss?

53071349_333338107302155_3473970712388042752_n-1.jpg

Skur13_Bursdag_booking.png

PÅMELDING/Booking/REGISTRERING:

Vi bruker Deltager.no for booking av våre bursdager så vi begge er oppdatert på ledige bursdagesdatoer/helger. Se linker helt nederst.

Vi tar 200,- kr. ved booking av bursdag. Avbestiller dere refunderes IKKE dette beløpet. Resterende 1300,- betaler dere med kort, kontant eller VIPPS i døra når bursdagen skal feires. Over 15 stykk er det 100,- ekstra pr. person (gjelder aktive deltagere i bursdagen) og dette betales i døra ved ankomst.

NB! Vi forbeholder oss retten til å avbestille deres bursdag om noe uforutsett skulle skje i SKUR13. Deres 200,- blir da naturlig nok refundert og vi er ellers veldig pro på å finne løsninger. 

Er det sikkert å bruke Deltager.no?

Ja, tjenestens nettsider er sikkerhetssertifisert, noe som innebærer at all kommunikasjon mellom brukere og nettsiden skjer på en sikker måte. Betaling skjer ved bruk av Netaxept sin løsning. Netaxept benytter krypteringsteknologi som sikrer at ingen kan "lytte av" de data som registreres i forbindelse med gjennomføring av betalinger. Vi oppbevarer heller ikke kredittkortnummer som deltager benytter ved betaling av påmeldingen.

TORSDAGER:   VI TAR IKKE IMOT FLERE BURSDAGER I MND. FØR SOMMERFERIEN!  Etter sommeren avvikler vi Bursdagsfeiringer i SKUR13 og satser på kurs, opplæring innen våre faste rullende aktiviteter og info om dette kommer.

TORSDAGER:

VI TAR IKKE IMOT FLERE BURSDAGER I MND. FØR SOMMERFERIEN!

Etter sommeren avvikler vi Bursdagsfeiringer i SKUR13 og satser på kurs, opplæring innen våre faste rullende aktiviteter og info om dette kommer.

HELGER:   VI TAR IKKE IMOT FLERE BURSDAGER I MND. FØR SOMMERFERIEN!  Etter sommeren avvikler vi Bursdagsfeiringer i SKUR13 og satser på kurs, opplæring innen våre faste rullende aktiviteter og info om dette kommer.

HELGER:

VI TAR IKKE IMOT FLERE BURSDAGER I MND. FØR SOMMERFERIEN!

Etter sommeren avvikler vi Bursdagsfeiringer i SKUR13 og satser på kurs, opplæring innen våre faste rullende aktiviteter og info om dette kommer.